Aanvraag vergunning voor het vervangen van de ruiten op het perceel Bloemsteeg 8, 8081CX Elburg

DeElburggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het vervangen van de ruiten op het perceel Bloemsteeg 8, 8081CX Elburg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Elburg heeft de beslistermijn van deze aanvraag voor een omgevingsvergunning met zes weken verlengd. De vergunning is aangevraagd voor het vervangen van de ruiten op het perceel Bloemsteeg 8, 8081CX Elburg. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen of iets in afwijking van het bestemmingsplan te mogen gebruiken. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? Waarschijnlijk neemt de gemeente voor 14 juni 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de gemeente van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de gemeente van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met domein Dienstverlening van de gemeente Elburg. Dit kan via het telefoonnummer 0525-688 688.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElburggids.nl op 04-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elburg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElburggids.nl
Redactie deElburggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elburg
  2. 299653ead6b9d648d3343c4cd5812333

Gerelateerde berichten